Ноктопластиката -
професия с голямо бъдеще?

Няма област в козметиката която да се развива така бързо, както козметиката за нокти. В миналото често отхвърляна, днес ноктопластиката става все по-популярна и предпочитана преди всичко от млади хора. Днес повече и по-модерни, самоуверени жени се интересуват от добрия вид на ноктите си. В наши дни добрите студия за ноктопластика трудно поемат повече нови клиенти поради претоварване.

Поддържаните нокти!

Красивите, поддържани ръце и нокти подпомагат за положителното излъчване на техния носител. Изявлението:

"Поддържаните ръце и нокти са визитната картичка на една жена!"

печели все повече и повече по-голямо значение. В професията и в личния живот те оставят у партньори, приятели и познати приятно впечатление. Тъй като почти всяка втора жена е недоволна от вида на ноктите си, то тя е потенциален клиент, който очаква да бъде обслужен максимално качествено от сертифициран нейл дизайнер.

Успехът е гарантиран!

Ние ви помагаме за старта! Дали като помощник-маникюрист, на пълно работно време или в началото само като хоби, ние ще ви придружим по пътя Ви. С Nails2000 имате партньор на Ваша страна.
Ние предлагаме експертни обучения, иновативни продукти и оптимални съвети. Заедно с нашите 20 години опит ще Ви помогнем лесно да натрупате знания и умения в областта на ноктоплстиката.

Обадете ни се, ние ще Ви помогнем!